پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
۰۴:۲۵
کد خبر:۸۰۴۴۱۵
۱۳:۱۵
۱۴۰۱/۰۸/۰۷

فیلم| اخراج مدیر ارشد توییتر توسط ایلان ماسک در پخش زنده!

فیلم| اخراج مدیر ارشد توییتر توسط ایلان ماسک در پخش زنده!
گزارش‌ها در رسانه‌های آمریکا حاکی از آن است که ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، پس از خرید شبکه اجتماعی توئیتر به قیمت ۴۴ میلیارد دلار، چند مدیر ارشد این شرکت را «اخراج کرده است».
۱۳:۱۵
۱۴۰۱/۰۸/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

ماسک شامگاه پنج‌شنبه، پنجم آبان‌ماه، پس از ماه‌ها پیچ و خم در روند خرید توئیتر، در توئیتی با اشاره به لوگوی این شبکه اجتماعی نوشت: «پرنده آزاد شد.»

شبکه سی‌ان‌بی‌سی و روزنامه واشینگتن پست به نقل از منابع آگاه که نام‌شان فاش نشده نوشتند که رئیس جدید توئیتر بلافاصله پس از خرید این شرکت، پاراگ آگراوال، مدیر اجرایی توئیتر، و همچنین ند سیگال، مدیر ارشد مالی، و ویجیایا گاد، مدیر ارشد حقوقی، را اخراج کرده است.

هنوز خود ایلان ماسک و توئیتر در این زمینه توضیحی ارائه نکرده‌اند.

ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان، در ماه آوریل توافق اولیه برای خرید شرکت توئیتر به بهای ۴۴ میلیارد دلار را فسخ کرد و این تصمیم به یک دعوای حقوقی بین او و توئیتر منجر شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha